Pretraži ovaj blog

srijeda, 12. siječnja 2011.

Noć Muzeja, predavač inženjer Branislav Kujundžić


Bio sam pozvan od strane Muzeja Brodskog Posavlja, te sam održao stručno predavanje u Muzeju Brodskog Posavlja u Slavonskom Brodu 2009. godine na Noći Muzeja o temi Notafilije. Posječenost je bila ogromna i veliki interes građani su pokazali za predavanje o numizmatici, tako je i nama predavačima bila osobita čast i veselje održati teme koje smo obrađivali. Nagrađeni smo velikim lijepim pljeskom nazočnih gostiju te njihovim iskrenim zanimanjem. Razmijenila su se iskustva poslje i kontakti za daljnju suradnju.
Uz mene predavača bili su nazočni te isto držali predavanje o numizmatici gosp. Josip Lozuk, gosp. Ninoslav Ljubičić, gosp. Vilim Jakobović, gosp. Željko Divnić.

Primjerak teksta o događaju iz tiska.
"U Muzeju brodskog Posavlja, naglašava ravnateljica Ivanka Bunčić, svi su programi bili povezani s netom otvorenom izložbom u čijim je temeljima utemeljujuća numizmatička zbirka Julija Hoffmanna. Stolica više tražila se na okruglom stolu o numizmatici na kojem su uz kustosa Josipa Lozuka govorili brodski filatelisti Ninoslav Ljubičić, Branislav Kujundžić, Vili Jakobović, Željko Divnić i Dražen Cvitković."  

slikovni prikaz literature izdane povodom Noći Muzeja
Numizmatička zbirka Muzeja Brodskog Posavlja
Što reći, Veliko Hvala Muzeju na dosadašnjoj suradnji te veselim se novim projektima.

inženjer Branislav Kujundžić

Nema komentara:

Objavi komentar